Logo
+30 210 2209026 +30 210 2209026
Αρχική Tips Προφίλ Παραγγελίες Επικοινωνία

Εταιρικό προφίλ

 

« οι ονειροπωλήσεις ταξιδεύουν στα πικάντικα σύννεφα 

ενός εκλεκτού πούρου »

 

 

Όλος ο κόσμος του  πούρου στο νέο μας ηλεκτρονικό HABANOS CIGAR CLUB, pouro.gr

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας και διανομής πούρων σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την ΝΑ Μεσόγειο.

Εξοπλιζουμε με πούρα όλα τα γνωστά Lux Hotels σε όλη την Ελλάδα, πολύ γνωστά και καλα εστιατόρια, clubs, κρουαζιερόπλοια, και πολλούς άλλους επαγγελματικούς χώρους 

 

Ένα ταξίδι  πολυτέλειας, εκλεπτυσμένων  αρωμάτων και γεύσεων σε όλα τα είδη των πούρων , των προϊόντων συντήρησης,  κοπής, ανάματος και κάθε άλλης λεπτομέρειας που αφορά το πούρο, σας  προσφέρονται  τώρα  από το pouro.gr σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Γιατί το κάπνισμα  ενός πούρου δεν είναι μια τυχαία διαδικασία αλλά μια αργή απόλαυση που προϋποθέτει χρόνο , γνώση και περιβάλλον.

 

Επιπλέον , το πούρο σήμερα δεν θεωρείται αποκλειστικά ανδρικό  προνόμιο αλλά όπως και στην Κούβα απολαμβάνεται και από τις γυναίκες.

Στο pouro.gr θα βρείτε πούρα και με γεύσεις , ιδιαίτερα απολαυστικές  με τον καφέ ή μετά το φαγητό που θα εντυπωσιάσουν και τις κυρίες.

 

Το pouro.gr είναι ο επίσημος  αντιπροσωπος της HABANOS την επίσημη κρατική εταιρεία πούρων της Κουβας αλλα  πολλών άλλων οίκων με πούρα από όλο τον κόσμο. Ανήκει  στον όμιλο King’s Place και δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον τομέα των πούρων και των παρελκόμενων προϊόντων τους (υγραντήρες, πουροκόφτες, αναπτήρες jet flame , θήκες πούρων κλπ).

Το OFFICIAL HABANOS CLUB pouro.gr, δραστηριοποιειται εδώ και αρκετά χρόνια αποκλειστικά και μόνο στο τομέα των πούρων και διαθέτει μια πολυ μεγάλη εμπειρία και την μεγαλύτερη συλλογή σε όλα τα πούρα και μπορεί να σας βοηθήσει να διοργανώσετε μια σωστά δομημένη και έπικερδή έπιχείρηση σχετική με τα πούρα,η να δημιουργήσετε το δικό σας HABANOS  CIGAR CLUB.

 

Αν διαθέτετε περίπτερο, καπνοπωλείο, mini market, εστιατόριο,cafe, club, αιθουσα δεξιώσεων, η όποια άλλη συναφή έπιχείρηση, έπικοινωνήστε μαζί μας, για να σας βοηθήσουμε να έξοπλίσετε και να έξελίξετε την έπιχειρηση σας, στον τομέα των πούρων.

 

Συνεργαζόμαστε και έχουμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με δυνατότητα Χονδρικής η Λιανικής πώλησης, αν είστε απλός ιδιώτης, λάτρης του πούρου.

 

 

Τα τελευταία χρόνια είναι πολλές οι εξελίξεις στον χώρο του πούρου.

 

Η ποικιλία στις μάρκες και τους τύπους των πούρων είναι μεγαλύτερη από πριν ελάχιστα χρόνια και είναι δύσκολο πλέον και απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία για την σωστή εξυπηρέτηση επαγγελματιών η ιδιωτών.Τα πούρα και η ιστορία τους αποτελούν αγαθό πολιτιστικό και ιστορικής σημασίας.

 

 

Το πούρο και το κάπνισμα του δεν είναι μια απλή, τυπική και μηχανική διαδικασία, αλλά μια ολόκληρη μυσταγωγία επιλεκτικης απόλαυσης.

 

 

Οι μεγάλες ποσότητες εισαγωγής και εμπορίας πούρων επιτρεπουν στο OFFICIAL HABANOS CLUB pouro.gr να ειναι το μεγαλύτερο CIGAR CLUB και e-shop, διαθέτοντας την μεγαλύτερη ποικιλία πούρων, σε πολλές και σπάνιες  συλλογές, Limited Edition πούρων που διαθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα.

Στο OFFICIAL HABANOS CIGAR CLUB pouro.gr, θα βρείτε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε πούρα και οχι μόνο, σε χαμηλές τιμές που ξεχωρίζουν.

 

 

Το pouro.gr κατασκευάζει επίσης στην Ελλάδα και διαθέτει σε αποκλειστικότητα χειροποίητους υγραντήρες για επαγγελματική και προσωπική χρήση.

 

Το pouro.gr κατασκευάζει και  χειροποίητες ξύλινες συσκευασίες πούρων με ατομικά υγραντικά στοιχεία ενός , δύο και τριών πούρων.

 

Ένα άλλο προϊόν που κατασκευάζει επίσης στην Ελλάδα το pouro.gr είναι χειροποίητα σταχτοδοχεία από ξύλο οξιάς.

 

Αυτά τα προϊόντα πούρου που κατασκευάζονται και διατίθενται σε αποκλειστικότητα από το pouro.gr, το κάνουν να ξεχωρίζει από τα διάφορα άλλα καταστήματα διάθεσης πούρων (φυσικά η ηλεκτρονικά)

 

Το pouro.gr επίσης δραστηριοποιείται και στον τομέα B2B σε επιχειρήσεις προσφέροντας πολλές επιλογές πούρων και των σχετικών προιόντων σε χαμηλές τιμές και με υψηλό κέρδος .

 

Πιο συγκεριμένα το pouro.gr προσφέρει μια σειρα από υγραντήρες ξύλινους που κατασκευάζει για επαγγελματικούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας (cafe, club,εστιατόρια) χωρις χρέωση του υγραντήρα μαζι με ένα συγκεκριμένο αριθμό πούρων , σε τιμές που ξεκινούν από 50 ευρώ .

 

Επίσης το OFFICIAL HABANOS CIGAR CLUB pouro.gr έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει για επιχειρήσεις ξύλινες συσκευασίες πούρων και υγραντήρων με το logo της επιχείρησης

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ένημερώσουμε για μια πολυ μεγάλη ποικιλία πούρων που διαθέτουμε, σε μοναδικές τιμές, σχετικές προτάσεις δώρων με πούρα, αλλά και όλα τα  προϊόντα πούρου που κατασκευάζονται και διατίθονται αποκλειστικα απο το pouro.gr

 

Ζητήστε να σας ένημερώσουμε για όλες τις προτάσεις που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για έπιχειρήσεις, με δεδομένο πάντα το υψηλό έπιχειρηματικό κέρδος,  που ξεπερνα και το 40%, σε συνδιασμό πάντα και  με την υψηλή ανταγωνιστικότητα.

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ του OFFICIAL HABANOS CIGAR CLUB, pouro.grαπο τις υπόλοιπες έπιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των πούρων είναι οτι δεν είναι μόνο έπίσημος αντιπρόσωπος της HABANOS, και δεν πουλά απλά ΜΟΝΟ  πούρα, αλλά ιδέες, προωθητικά προϊόντα και στρατηγική marketing που μεταφράζονται σε υψηλό κέρδος για τους πελάτες του.

pouro shop

Προτεινόμενο Προϊόν
ROMEO Y JULIETA DIANAS
ROMEO Y JULIETA DIANAS
78,80
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SITE ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Αποστολές σε όλη την Έλλάδα και το εξωτερικό
© HABANOS CLUB.Πώληση πούρων Χονδρική/Λιανική 2024