Logo
6906196888 6906196888
Αρχική Tips Προφίλ Παραγγελίες Επικοινωνία

Εταιρικό προφίλ

 

« οι ονειροπωλήσεις ταξιδεύουν στα πικάντικα σύννεφα 

ενός εκλεκτού πούρου »

 

 

Όλος ο κόσμος του  πούρου στο νέο μας ηλεκτρονικό HABANOS CIGAR CLUB, pouro.gr

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας και διανομής πούρων σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την ΝΑ Μεσόγειο.

Εξοπλιζουμε με πούρα όλα τα γνωστά Lux Hotels σε όλη την Ελλάδα, πολύ γνωστά και καλα εστιατόρια, clubs, κρουαζιερόπλοια, και πολλούς άλλους επαγγελματικούς χώρους 

 

Ένα ταξίδι  πολυτέλειας, εκλεπτυσμένων  αρωμάτων και γεύσεων σε όλα τα είδη των πούρων , των προϊόντων συντήρησης,  κοπής, ανάματος και κάθε άλλης λεπτομέρειας που αφορά το πούρο, σας  προσφέρονται  τώρα  από το pouro.gr σε πολύ προσιτές τιμές.

 

Γιατί το κάπνισμα  ενός πούρου δεν είναι μια τυχαία διαδικασία αλλά μια αργή απόλαυση που προϋποθέτει χρόνο , γνώση και περιβάλλον.

 

Επιπλέον , το πούρο σήμερα δεν θεωρείται αποκλειστικά ανδρικό  προνόμιο αλλά όπως και στην Κούβα απολαμβάνεται και από τις γυναίκες.

Στο pouro.gr θα βρείτε πούρα και με γεύσεις , ιδιαίτερα απολαυστικές  με τον καφέ ή μετά το φαγητό που θα εντυπωσιάσουν και τις κυρίες.

 

Το pouro.gr είναι ο επίσημος  αντιπροσωπος της HABANOS την επίσημη κρατική εταιρεία πούρων της Κουβας αλλα  πολλών άλλων οίκων με πούρα από όλο τον κόσμο. Ανήκει  στον όμιλο King’s Place και δραστηριοποιείται αποκλειστικά και μόνο στον τομέα των πούρων και των παρελκόμενων προϊόντων τους (υγραντήρες, πουροκόφτες, αναπτήρες jet flame , θήκες πούρων κλπ).

Το pouro.gr, είναι το  ηλεκτρονικό HABANOS CIGAR CLUB που δραστηριοποιειται εδώ και αρκετά χρόνια αποκλειστικά και μόνο στο τομέα των πούρων και διαθέτει μια πολυ μεγάλη εμπειρία και την μεγαλύτερη συλλογή σε όλα τα πούρα και μπορεί να σας βοηθήσει να διοργανώσετε μια σωστά δομημένη και έπικερδή έπιχείρηση σχετική με τα πούρα,η να δημιουργήσετε το δικό σας HABANOS  CIGAR CLUB. Αν διαθέτετε περίπτερο, καπνοπωλείο, mini market, εστιατόριο,cafe,club, αιθουσα δεξιώσεων, η όποια άλλη συναφή έπιχείρηση, έπικοινωνήστε μαζί μας, για να σας βοηθήσουμε να έξοπλίσετε και να έξελίξετε την έπιχειρηση σας, στον τομέα των πούρων. Συνεργαζόμαστε και έχουμε πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με δυνατότητα Χονδρικής η Λιανικής πώλησης, αν είστε απλός ιδιώτης, λάτρης του πούρου.

Τα τελευταία χρόνια είναι πολλές οι εξελίξεις στον χώρο του πούρου.Η ποικιλία στις μάρκες και τους τύπους των πούρων είναι μεγαλύτερη από πριν ελάχιστα χρόνια και είναι δύσκολο πλέον και απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία για την σωστή εξυπηρέτηση επαγγελματιών η ιδιωτών.Τα πούρα και η ιστορία τους αποτελούν αγαθό πολιτιστικό και ιστορικής σημασίας.

Το πούρο και το κάπνισμα του δεν είναι μια απλή, τυπική και μηχανική διαδικασία, αλλά μια ολόκληρη μυσταγωγία επιλεκτικης απόλαυσης.

Οι μεγάλες ποσότητες εισαγωγής και εμπορίας πούρων επιτρεπουν στο HABANOS POURO CLUB μας να ειναι το μεγαλύτερο CIGAR e-shop και να διαθετει την μεγαλύτερη ποικιλία πόρων, σε πολλές συλλογες και σπάνιες  συλλογές, Limited Edition πούρων που διαθέτουμε κατ' αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα.

Στο HABANOS CIGAR CLUB pouro.gr, θα βρείτε ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε πούρα και οχι μόνο, σε χαμηλές τιμές που ξεχωρίζουν.

 

 

Το pouro.gr κατασκευάζει επίσης στην Ελλάδα και διαθέτει σε αποκλειστικότητα χειροποίητους υγραντήρες για επαγγελματική και προσωπική χρήση.

 

Το pouro.gr κατασκευάζει και  χειροποίητες ξύλινες συσκευασίες πούρων με ατομικά υγραντικά στοιχεία ενός , δύο και τριών πούρων.

 

Ένα άλλο προϊόν που κατασκευάζει επίσης στην Ελλάδα το pouro.gr είναι χειροποίητα σταχτοδοχεία από ξύλο οξιάς.

 

Αυτά τα προϊόντα πούρου που κατασκευάζονται και διατίθενται σε αποκλειστικότητα από το pouro.gr, το κάνουν να ξεχωρίζει από τα διάφορα άλλα καταστήματα διάθεσης πούρων (φυσικά η ηλεκτρονικά)

 

Το pouro.gr επίσης δραστηριοποιείται και στον τομέα B2B σε επιχειρήσεις προσφέροντας πολλές επιλογές πούρων και των σχετικών προιόντων σε χαμηλές τιμές και με υψηλό κέρδος .

 

Πιο συγκεριμένα το pouro.gr προσφέρει μια σειρα από υγραντήρες ξύλινους που κατασκευάζει για επαγγελματικούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας (cafe, club,εστιατόρια) χωρις χρέωση του υγραντήρα μαζι με ένα συγκεκριμένο αριθμό πούρων , σε τιμές που ξεκινούν από 50 ευρώ .

 

Επίσης το CIGAR CLUB pouro.gr έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει για επιχειρήσεις ξύλινες συσκευασίες πούρων και υγραντήρων με το logo της επιχείρησης

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ένημερώσουμε για μια πολυ μεγάλη ποικιλία πούρων που διαθέτουμε, σε μοναδικές τιμές, σχετικές προτάσεις δώρων με πούρα, αλλά και όλα τα  προϊόντα πούρου που κατασκευάζονται και διατίθονται αποκλειστικα απο το pouro.gr

Ζητήστε να σας ένημερώσουμε για όλες τις προτάσεις που έχουμε σχεδιάσει ειδικά για έπιχειρήσεις, με δεδομένο πάντα το υψηλό έπιχειρηματικό κέρδος,  που ξεπερνα και το 40%, σε συνδιασμό πάντα και  με την υψηλή ανταγωνιστικότητα.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ του CIGAR CLUB, pouro.gr απο τις υπόλοιπες έπιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των πούρων είναι οτι δεν είναι μόνο έπίσημος αντιπρόσωπος της HABANOS, και δεν πουλά απλά ΜΟΝΟ  πούρα, αλλά ιδέες, προωθητικά προϊόντα και στρατηγική marketing που μεταφράζονται σε υψηλό κέρδος για τους πελάτες του.

pouro shop

Προτεινόμενο Προϊόν
ROBUSTO SUPREMOS L.E 2014
ROBUSTO SUPREMOS L.E 2014
76,80
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SITE ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ. Αποστολές σε όλη την Έλλάδα και το εξωτερικό
© HABANOS CLUB.Πώληση πούρων Χονδρική/Λιανική 2023